EvoErgo elektrinis reguliuojamo aukščio stalas

Dviejų elektros motorų reguliuojamo aukščio stalas EvoErgo yra sukurtas, kad leistų judėti ir dirbti tuo pačiu metu. Modernaus dizaino, trijų sekcijų kompaktiškas rėmas tiks bet kokioje aplinkoje, na o programuojamas kontroleris leis darbo pozicijas keisti ypač efektyviai. Vos vienu prisilietimu nustatysite patogų aukštį. EvoErgo – tobulas pasirinkimas biurui ar namams, darbui ar mokslams!

 Keičiamas stalo aukštis nuo 62 cm iki 128 cm
 Stalviršio dydis: 135 x 65 cm
Tvirtas ir galingas, keliantis iki 125 kg apkrovą
 Aukštį keičia per sekundes (3,8 cm/Sekunde) tad patogią pozicija surast neužtrunka
Programuojamas kontroleris leidžia išsaugoti 3 patogiausias pozicijas atmintyje, taip dar palengvindamas darbą
Trijų pakopų rėmas užtikrina greitesnį darbą ir stabilumą
5 metų garantija

Spalva medžio

Kaina

449,00 €
Su mokesčiais
Kodas 101725 Kategorija Elektrinis EvoErgo stalas

Susisiekite

Visoms prekėms taikome dideles nuolaidas!

El. pašto adresas

parduotuve@kemida.lt

Telefono numeris

+370 602 38 471

Kodėl prie darbų turime sėdėti visa dieną? Prie darbų galime ir pastovėti!

Iškeiskite įprastą stalą į kokybišką, turintį aukščio reguliavimo funkciją ir pamirškite sėdėjimo sukeliamus skausmus bei nuobodulį. Dirbant stovint ar reguliariai keičiant pozicijas iš sėdimosios į stovimąją ir atvirkščiai, palaikysite gerą laikyseną, judėsite ir taip gerinsite kraujotaką.

Universalūs sėdimojo-stovimojo stalo sprendimai

„EvoErgo V2“ yra dviejų variklių reguliuojamasis stalas, skirtas pagerinti savijautą ir padidinti Jūsų produktyvumą. Šio stalo pagrindinis privalumas – lengvas ir patogus darbo padėties keitimas bei universalumas. Motorizuotas stalo rėmas suteikia galimybę reguliuoti stalviršio aukštį, tai leis keisti sėdimą ir stovimą pozicijas be vargo. „EvoErgo V2“ serijos „Dual-Motor“ sėdėjimo-stovėjimo stalas – sklandžiai reguliuojamas ir lengvai prisitaikantis prie jūsų individualių poreikių.

Stalo valdymas – piršto prisilietimu

Reguliuojamo aukščio stalo valdymas yra sklandus ir išmanus, piršto prisilietimui jautrūs mygtukai suteikia galimybę nustatyti ir išsaugoti tris mėgstamiausius ir patogiausius stalo diapazonus. Aukštį galėsite reguliuoti Jums patogiais matavimo vienetais – centimetrais arba coliais. Stalas taip pat turi integruotą funkciją, kuri po numatyto laiko Jums primins atsistoti, o vėliau ir prisėsti. Dirbantiems namuose, kad mažųjų pirštai negalėtų keisti nustatymų – įjunkite apsaugą nuo vaikų.

Erdvę taupantis dizainas

Standartinis „EvoErgo V2“ stalas yra kompaktiškas ir lengvai surenkamas. Taip pat jį puikiai pritaikysite nedidelėje erdvėje savo namuose ar biure. Išmaniojo stalo rėmo dėka galėsite darbo projektus įveikti nejaučiant nuovargio ar nugaros skausmo.

Jūsų poreikius atitinkančios parinktys

 

Galimybė susikomplektuoti stalą pagal savo poreikius. Įsigyti visą keliamąjį stalą: tvirtą rėmą su dvigubu stalo pakėlimo mechanizmu ir baltą, juodą arba natūralaus medžio imitacijos masyvo paviršių. Turintiems patinkantį nuosavą stalviršį siūlome įsigyti tik stalo rėmą su aukštį reguliuojančiu mechanizmu. Bet kuriuo atveju turėsite malonesnę darbo erdvę ir geresnę laikyseną!